Waterstof SUV van NAMX

Waterstof SUV van NAMX

We verzoenen oneindige menselijke mobiliteit en milieubehoud op grote schaal dankzij groene waterstof. Ook geen uitstoot.

De NamX-auto profiteert van een dubbele waterstoftank. Naast de vaste tank zorgt een afneembare tank bestaande uit 6 waterstofcapsules ervoor dat onze consumenten eenvoudig waterstof kunnen inslaan.

Icoonbereik

800 KM autonomie

Pictogramkracht

300 tot 550 paarden

co2-pictogram

0% CO2 uitstoot

NamX-tank
  • Transmissie
    AANDRIJVING OF VIERWIELAANDRIJVING
  • Maximale snelheid
    250 KM/U
  • 0 tot 100 km/u
    4,3 SECONDEN

Waterstof-SUVNamX opladen

WATERSTOF CAPSULE

Om de beperkingen die verband houden met CO2-vrij reizen, zoals oplaadtijd, immobilisatie en nabijheid van stations, te verminderen, bieden we naast de NamX een speciale formule aan. Er zou een op abonnementen gebaseerd systeem voor thuisbezorging moeten komen en de capsules zouden bij meerdere gelegenheden kunnen worden gebruikt. Ontdek het NamX-concept

NAMX, DE WATERSTOF-SUV-AUTO

Omdat we ons zorgen maken over de toekomst van de auto in een ecologische context die we allemaal kennen, hebben we de eerste waterstof-SUV gelanceerd. We kennen de beperkingen die verbonden zijn aan de wereld van mobiliteit en ieders verwachtingen. Het verlangen naar vrijheid, passie en innovatie heeft ons ertoe aangezet om de premium waterstofauto te creëren die een revolutie teweegbrengt in de schone mobiliteit.

We verleggen de grenzen van elektriciteit door het best mogelijke alternatief te bevorderen. Wetende dat 62% van de elektriciteit in de wereld uit fossiele brandstoffen wordt geproduceerd, is er een dringende behoefte aan groenere mobiliteitsoplossingen. Inzetten op waterstof betekent inzetten op een betere wereld. Onze motivatie is al jaren om pioniers te zijn op het gebied van verantwoorde mobiliteit.

We hebben kennis en innovatie geconcentreerd in een waterstofauto met unieke rondingen. Hiervoor hebben we ons omringd met het beste dat Europa en Afrika samen kunnen bieden. Wij willen de uitdaging van groene waterstof aangaan door de toekomst van mobiliteit te maken. Deze innovatieve brandstof is van hernieuwbare oorsprong en stoot daarom geen CO2-uitstoot uit, wat een glorieuze toekomst voor de autowereld belooft. Met ons avant-gardistische concept willen we de chauffeurs van morgen een compleet nieuwe ervaring bieden. Vrijheid, lange afstanden en snelladen zijn nu mogelijk zonder enige uitstoot. Ontdek de eerste Premium waterstofauto.

NamX SUV

NamX en Pininfarina , hetzelfde DNA: de link tussen design en innovatie

Delen: