Inbouw vaatwasser die met hogere druk werkt

Inbouw vaatwasser die met hogere druk werkt

Vaatwasser

Afwassen onder hoge druk

Met een afwasautomaat die voorzien is van een zogenoemde PowerClean, TrayWash of IntensiveZone heeft u geen problemen meer met een hardnekkig vuile vaat. Zonder schrobben, weken of voorwassen glanzen pannen, borden en bestek weer als nieuw. De PowerClean, TrayWash of IntensiveZone bevindt zich achterin of onderin de vaatwasser, waar 32 hogedrukstralen zijn geplaatst. Deze leveren maar liefst 70% meer druk dan de gebruikelijke systemen. Daardoor wordt de vaat krachtig gereinigd, zonder dat het meer water kost.

De sproeier onder de onderste korf kan water met hoge druk naar buiten brengen, waardoor extra vuile vaat goed schoon wordt. Dat zorgt voor gegarandeerd een schone vaat. Deze technologie detecteert en controleert het vetgehalte en past het programma dusdanig aan zodat de vaat schoon is terwijl energie en water worden bespaard.
Iedereen heeft wel wat beters te doen dan het poetsen van ovenschalen en -rekken. Dus bespaar de moeite besparen met het hogedruk schoonmaakprogramma. Die doet voor jou het zware werk van het schoonmaken zoals van bakvormen.

Ook interesse in een vaatwasser die met hoge druk reinigt? Klik op de onderstaande links:

https://www.witgoedhuis.nl/vaatwassers/Beko-inbouwvaatwasser-DSN28420X/

https://www.bol.com/nl/nl/p/whirlpool-wric-3c26-p-inbouwvaatwasser-powerclean/9200000069022131/

https://www.expert.nl/witgoed/vaatwassers

Delen: