Uitleg meedoen als vrijwilliger

Uitleg meedoen als vrijwilliger

Om in aanmerking te komen voor ’n vrijwilligersvergoeding (verderop in het artikel uitgelegd hoe het precies werkt) kun je jezelf ook alvast aanmelden als vrijwilliger, voor als het goed nieuws journaal onder ‘n overkoepelende stichting gaat vallen, om in aanmerking te kunnen komen voor ‘n vrijwilligersvergoeding voor het meehelpen met het laten groeien van het goed nieuws journaal en de overkoepelende stichting.

De plaatsen voor vrijwilligers zullen altijd gelimiteerd zijn, (Lees hieronder in de pagina verder over hoe de vrijwilligersvergoeding tot stand komt waarom het beter is om het aantal te limiteren, maar de plaatsen wel mee te laten groeien naarmate de stichting groeit, om zo meer geld voor de vrijwilligers over te houden in de vrijwilligersvergoeding die op verschillende manieren zullen worden gegenereerd, onder andere door banners en donaties, maar ook door ‘n winkeltje van de stichting met bijvoorbeeld allerlei goede uitvindingen en voedselbos zaden en planten, e.v.a. die onder de marktprijs aangeboden zullen worden. (Win-win situaties) maar zullen groeien naarmate ook de inkomsten voor de stichting groeien via bijvoorbeeld het goed nieuws journaal. Voor in het begin zoeken wij 1 a 2 vrijwilligers die via de inkomsten ‘n bedrag van maximaal 180 euro per maand voor 10 maanden in het jaar als vrijwilligersvergoeding kunnen ontvangen. Lees hier meer hoe de vrijwilligersvergoeding tot stand zal gaan komen. (Pagina met informatie word momenteel nog aangemaakt, kijk later even terug op deze pagina.)

De 2 personen die de meeste artikelen hebben toegevoegd zullen als eerste de mogelijkheid krijgen om vrijwilliger te worden bij de overkoepelende stichting. En het zou ook heel fijn zijn wanneer je de artikelen die je zelf hebt geschreven ook zou delen op tenminste jouw eigen social media pagina’s. Neem contact met mij op wanneer je geinteresseerd bent om vrijwilliger te worden.


Delen: