Guy kweekt paprika’s met behulp van radiografisch bestuurde apparatuur in zijn kas

Guy kweekt paprika’s met behulp van radiografisch bestuurde apparatuur in zijn kas

Het kweken van planten is niet bepaald een gemakkelijke prestatie: naast alle engineering die in het achtergrondproces gaat, heeft men ook te maken met de grillen en drama’s van de planten.

Deze Canadees houdt echter niet alleen van het kweken van planten, maar hij besloot zijn tuin op te waarderen door radiografisch bestuurbare apparatuur te gebruiken.

Superhete pepers kweken als verslaving
Chad uit Noord-Canada raakte enige tijd geleden verslaafd aan het telen van superhete pepers. Hij vertelde over zijn onschuldige verslaving aan Bored Panda: “Iedereen die deze hobby heeft, zal je vertellen dat als je ze eenmaal begint te kweken, je niet genoeg planten kunt krijgen en dat je uiteindelijk veel meer planten krijgt dan de bedoeling was. Ik teelt nu paprika’s jaar- rond in een kweektent in de kelder.”

Om meer tijd met zijn paprika’s door te brengen, begon hij nu de afstandsbediening te gebruiken om voor zijn paprikakwekerij te zorgen.

Hij bouwde ook de kas
Hij teelt niet alleen heerlijke hete pepers, maar hij bouwde ook de 12×20 kas met een 8×17 verhoogde tuin erin. De grote deuren en ramen zorgen voor een goede ventilatie, terwijl zijn collectie R/C-machines binnen is ondergebracht.

R/C machinepark
Dit is het op afstand bestuurbare machinepark dat hij gebruikt om zijn tuin te onderhouden. Hij zegt: “De vloot tot nu toe. Ik wacht nog steeds op een andere kiepwagen en ik heb een Bruder D11-bulldozer onderweg!”

Delen: