Ultiem Paintball-Schiet-beveiligingssysteem

Ultiem Paintball-Schiet-beveiligingssysteem

Breng een revolutie teweeg in uw huisbeveiliging met de allernieuwste technologie.
Maak kennis met het ultieme alarmsysteem voor thuisbeveiliging: PaintCam Smart Home Security. Dit geavanceerde beveiligingssysteem voor thuis biedt ongeëvenaarde bescherming en geeft u ultieme gemoedsrust.

De geavanceerde technologie van PaintCam detecteert zowel mensen als huisdieren, waarbij gebruik wordt gemaakt van de modernste gezichtsherkenning om onderscheid te maken tussen welkome gasten en potentiële indringers. In het geval van een ongewenste inbraak komt ons systeem in actie door paintballmarkeringen of traangas in te zetten om de indringer af te schrikken en te markeren zodat de autoriteiten deze gemakkelijk kunnen identificeren.

Automatische doelmarkering
PaintCam komt in actie en markeert indringers met precisie met behulp van paintballs of traangasprojectielen. Dit verhoog uw beveiliging van passieve bescherming naar actieve afschrikking met PaintCam en zorgt voor snelle, effectieve reacties voor uw gemoedsrust.

Op AI gebaseerde besluitvorming
Een waakzame bewaker die niet slaapt, knippert of een slag mist. Met geavanceerde AI-technologie kan EVE objecten in realtime detecteren en volgen, terwijl ze zich naadloos aanpassen aan uitdagende omstandigheden bij weinig licht. Maar daar stopt het niet; haar intelligentie strekt zich uit tot het nauwkeurig herkennen van individuen, dieren en verschillende objecten.

Afstand bedienbaar met de telefoon
Bewaak uw ruimte in realtime vanaf elke locatie, zodat beveiliging naadloos in uw levensstijl past. En maak je geen zorgen: als je de internettoegang verliest, kan PaintCam zijn werk autonoom doen.

Ook interesse in dit systeem? Klik op de onderstaande link.

https://paintcam.eu

Delen: